Achtergrond therapeut

 

De gedrevenheid en passie van natuurgeneeskundig therapeut Stefán Gyarmathy is ontstaan op jonge leeftijd. Op 14-jarige leeftijd werd hij geconfronteerd met kanker (hersentumor). Natuurgeneeskunde heeft zijn leven gered.
Zijn visie van toen en nu: “Ik wil de natuurgeneeskunde voor iedereen toegankelijk laten zijn.”

Op de Academie voor Natuurgeneeskunde “Hippocrates” te Bloemendaal heeft hij zijn diploma voor natuurgeneeskunde gehaald. Tevens is hij in de leer geweest bij vele therapeuten, onder meer bij de therapeut die hem destijds heeft doen genezen. Sinds 1999 heeft Stefán Gyarmathy een eigen praktijk en bestudeert in zijn werk iedere dag met groot respect de mens, het lichaam, de psyche en waardoor ziekte kan worden veroorzaakt. Verder blijft hij zich verdiepen in zijn vak door vele studiedagen te volgen, het lezen van boeken, het leggen van contacten met diverse therapeuten en het bezoeken van beurzen.

Zijn doel is voor een deel bereikt, als zijnde natuurgeneeskundig therapeut met een eigen praktijk.
Het tweede deel van zijn visie speelt altijd nog een belangrijke rol in zijn leven; “de natuurgeneeskunde voor iedereen toegankelijk laten zijn. Ik wil iedereen in de mogelijkheid stellen om datgene te ontvangen wat ik zelf ook heb mogen meemaken, namelijk daadwerkelijk genezen.  Dit probeer ik praktisch te realiseren door de kosten laag te houden en goede medicijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding te leveren. Daarnaast zit de natuurgeneeskunde in mijn hele “zijn”, ik houd van mijn vak en wil dat ook uitdragen.” aldus Stefán Gyarmathy. Sinds 2004 Registertherapeut BCZ® en aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Werkgroep Praktizijns.

 

Nederlandse Werkgroep Praktizijns

Nederlandse Werkgroep Praktizijns 1366

Registertherapeut BCZ®

Registertherapeut BCZ® 709006R