Zonvitaris: waar gezondheid en welzijn elkaar raken

In de praktijk willen we dat gezondheid en welzijn elkaar aanraken. We kijken naar de mens als wezen, in zijn totaliteit. En samen met die mens willen wij op zoek gaan naar optimalisatie en balans. Van groot belang hierbij is, is dat de mens zich prettig voelt en comfortabel bij de behandeling en kracht en sterkte mag opdoen door deze behandeling. Vanuit de meegegeven adviezen, kunt u de behandeling thuis verder voortzetten, o.a. met behulp van supplementen en voedingsadviezen.

Tijdens de herhalingsconsulten wordt het vervolg van de behandeling verder met u afgestemd. Tussentijdse korte consulten behoren ook tot de mogelijkheid. U wordt dan behandeld met behulp van de e-vitalizer en u kunt kort met de therapeut overleggen over de voortgang. Daarnaast is er het telefonisch consult waar u de therapeut kunt spreken om vragen te stellen of de behandeling verder af te stemmen. Het is voor ons van groot belang dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen heeft in de behandeling en in de mensen in de praktijk.

Het is van groot belang om verder te kijken dan de zichtbare klachten. Dit kunt u zien als de top van de ijsberg. Het brengt u niet verder als we de zaken die aan de top van de ijsberg zichtbaar zijn wegvagen, zonder te kijken naar wat er onder het wateroppervlakte te zien is. Hier wordt gekeken naar wat er onder uw klacht ligt, om te kijken naar de daadwerkelijke oorzaak. Als die namelijk aangepakt kan worden, is het mogelijk om daadwerkelijk verder te komen met uw gezondheid.