Podo Segmentale Reflexologie (Nieuw)

Nieuw in de praktijk:
Podo Segmentale Reflexologie

Podo Segmentale Reflexologie, afgekort PSR, is een vorm van voet Reflexologie, waarbij de segmenten onder de voeten geprikkeld worden door strijk-, druk- of wrijf technieken. Hierbij gaan er prikkels via het zenuwstelsel naar de organen toe, waarbij een positief effect kan worden bereikt op verschillende verstoringen in het lichaam.

PSR is een moderne wetenschappelijke vorm van voetreflexologie, steunt op het principe van de segmentale opbouw van het menselijke lichaam zoals bekend in de embryologie en neurologie en is niet te vergelijken met de traditionele voetmassage die de organen rechtstreeks op de voeten projecteert via drukpunten.

Door PSR wordt het hele organisme via de “gevoelige” segmenten op de voeten behandeld en laat zien waar aandachtspunten zitten, om vervolgens via de reflexgebieden blokkades in het lichaam op te heffen. Het stimuleert het zelf herstellend mechanisme van het lichaam en heeft zowel een werking op lichaam als geest.

Als inleiding van deze behandeling wordt er een diepe nek- en schoudermassage gegeven om de doorstroming naar het hoofdgebied te stimuleren. Daarna worden uw beide voeten behandeld.

Bel voor een afspraak 0111-451009
Duur consult: 55 minuten
Prijs: € 57,50
Meenemen op dag van consult: Een grote handdoek. (voor nek- en schouder massage)