Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Ingrediënten
- 1 bol buffelmozzarella
- 250 gram mini tros tomaten
- 40 gram pijnboompitten
- 75 gram rucola melange
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 eetlepel extra vierge olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 2 theelepels honing
- peper en zout
Bereiden
- Was de tomaatjes en halveer ze.
- Snijd de mozzarella in kleine blokjes.
- Doe de rucola melange in een schaal en meng hier de mini trostomaatjes, pijnboompitten en mozzarella door.
- Meng in een kommetje de balsamicoazijn, honing, extra vierge olijfolie, Italiaanse kruiden, peper en zout door elkaar.
- Meng de dressing door de salade en serveer direct.