Voeding en Gewicht

We struggelen allemaal wel eens in ons leven met onze voeding. Wat moet ik nou eigenlijk eten, op welke tijden kan ik het beste eten, eet ik niet te veel of juist te weinig? Dit zijn vragen die bij je op kunnen komen. Daarnaast kan het zijn dat je je minder fit voelt, wil afvallen, aankomen of beter in je vel wil komen te zitten. Voeding kan daar een belangrijke rol bij spelen. Als je zelf op zoek gaat naar wat je lichaam nodig heeft, is er zoveel te vinden, maar tegelijkertijd vind je ook zoveel tegenstrijdigheden op het internet en in boeken. Wat is nou eigenlijk gezonde voeding en hoe kunnen we dit het makkelijkst in ons dagelijks leven doorvoeren, is een vraag die terugkomt in de consulten.

Gezonde voeding is een heel ruim begrip. Wat goed voor de één goed is, hoeft niet goed te zijn voor de ander. In onze praktijk proberen we een zo persoonlijk mogelijk advies te geven en het voor ieder een manier van leven te laten worden in plaats van een dieet, met als richtlijn de orthomoleculaire voeding.

Als je in de praktijk komt krijg je altijd bij je eerste consult een voedingslijst mee met algemene richtlijnen. Daarnaast wordt met een voedingsconsult dit afgestemd op jou persoonlijk.