Natuurgeneeskunde

22 februari 2021 | 00:00 - 17:00

Informatie

Door: Stefán/Delroy
Kosten: € 10,- (incl. thee en iets er bij)
Deelnemers: Max. 15 personen
Opmerkingen: 

Deze bijeenkomst gaat over hormonen en het immuunsysteem.

Hormonen zijn onderdeel van alle processen in ons lichaam

Onze hormonen zijn boodschappersstofjes die informatie doorgeven aan alle cellen in ons lichaam. Hormonale ontregelingen hebben dan ook invloed op heel ons lichaam, denk hierbij aan: slaap, stemming, gewicht, energie, bloeddruk, energie, vruchtbaarheid, spijsvertering. En de hormonen beïnvloeden elkaar ook allemaal. Als ze in balans zijn is dat een prettig iets, maar als ze in disbalans zijn, dan beïnvloeden ze elkaar ook weer. De hypothalamus is de hoofdregelaar in dit geheel.

Ons immuunsysteem helpt ons gezond te houden

Een gezond immuunsysteem houdt ziektes bij ons vandaan. Ook ons hormoonsysteem beïnvloedt ons immuunsysteem en andersom. Zo heeft stress veel invloed op de hypothalamus. De hypothalamus gedijt het best bij rust en regelmaat. Als dit uit balans is, komen er ziektes ons lichaam binnen. Maar ook als we onvoldoende gezonde voeding binnen krijgen en we niet de juiste bouwstoffen in ons lichaam krijgen om alles op de juiste wijze aan het werk te krijgen en te houden, verzwakken we ons lichaam, waardoor ziektes kunnen binnendringen.

Linus Pauling ontdekte al vroeg dat geconcentreerde voeding ons verzwakte lichaam weer kan versterken. Op welke wijze hij dit ontdekte en hoe dat in de hedendaagse orthomoleculaire geneeskunde (een woord wat Linus Pauling heeft ontdekt/bedacht) is verwerkt, komt op deze bijeenkomst naar voren.

Als deze onderdelen in ons lichaam zijn verstoord, beïnvloed dat heel veel in ons lichaam. Zo is alles met elkaar verbonden en wanneer de oorzaak van de klacht wordt doorgrond kan op een juiste wijze het lichaam worden geprogrammeerd naar gezondheid.

Naast dat deze bijeenkomst informatiegericht is, is deze ook altijd gericht op het stellen van vragen, waar je in het consult niet aan hebt gedacht of aan toe bent gekomen. Daarom word je dan ook van harte uitgenodigd om de vragen die bij je leven met betrekking tot de natuurgeneeskunde mee te nemen.

Stefán Gyarmathy geeft op zijn eigen wijze vorm aan natuurgeneeskunde binnen Zonvitaris. Hierbij combineert hij diverse inzichten, zoals Klinisch Psycho Neuro Immunologie, zijn opleiding natuurgeneeskunde, diverse cursussen en nascholingen, kinesiologie, homeopathie en zijn liefde voor het vak.

Nadat er op zijn 14e een hersentumor werd geconstateerd en hij daardoor kennismaakte met natuurgeneeskunde heeft dat voorgoed zijn leven veranderd. Hij wil nu iedereen, die dat wil, met het goede en de genezende werking van natuurgeneeskunde in aanraking laten komen. Met hart en ziel werkt hij aan nieuwe producten met unieke recepturen en kijkt hij steeds met ieder unieke mens mee naar zijn verhaal en naar de levensloop waarin ziektes zijn ontstaan.

De inhoud van deze bijeenkomst