Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Ingrediënten
- linzen
- biologisch bouillon
- 20 cherry tomaatjes
- 40 gram rucolasla
- 40 gram veldsla
- bosui
- feta
- 1 el balsamicoazijn
- 2 el olijfolie
- 1 el honing
Bereiden
Laat 1 mok linzen ongeveer 30 minuten koken in 2 mokken water, gezouten met tl biologisch bouillon, totdat
ze zacht zijn. Laat deze afkoelen.
Doe in een schaal 20 cherrytomaatjes doormidden gesneden, 40 gr rucolasla en 40 gram veldsla (of 80 gram
van 1 van beide), 1 bosui fijngesneden. Voeg hier de linzen aan toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
Kruimel hier een half pakje fêta overheen en eventueel nog peterselie of koriander.
Maak een dressing van: 1el balsamicoazijn, 2 el olijfolie en 1 el honing.