Linzensalade

Ingrediënten

  • linzen
  • biologisch bouillon
  • 20 cherry tomaatjes
  • 40 gram rucolasla
  • 40 gram veldsla
  • bosui
  • feta
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 el honing

Bereiden

Laat 1 mok linzen ongeveer 30 minuten koken in 2 mokken water, gezouten met tl biologisch bouillon, totdat
ze zacht zijn. Laat deze afkoelen.
Doe in een schaal 20 cherrytomaatjes doormidden gesneden, 40 gr rucolasla en 40 gram veldsla (of 80 gram
van 1 van beide), 1 bosui fijngesneden. Voeg hier de linzen aan toe en meng alles voorzichtig door elkaar.
Kruimel hier een half pakje fêta overheen en eventueel nog peterselie of koriander.
Maak een dressing van: 1el balsamicoazijn, 2 el olijfolie en 1 el honing.