Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Ingrediënten
- 1 grote pompoen
- 1 ui
- 750 groentebouillon
- 1 eetlepel kokosolie
- peper
Bereiden
Was de schil van de pompoen goed. Snij de pompoen in stukken (schil hem niet). Doe de pitten weg en snij de navel en kroon eruit. Snij de ui in stukjes. Verhit de kokosolie in de pan en fruit de ui tot deze glazig is. Doe daar de stukken pompoen bij en blus het gelijk af met de groentebouillon. Laat dit ongeveer 20 minuten garen tot de pompoen zacht is en je er in kan prikken met een vork. Daarna met de staafmixer alles pureren en op smaak brengen met peper.